Maria Menounos

This is Maria Menounos and I love her!


Nu är jag helt beroende av den här tjejen. Hon är så snygg och verkar så snäll!
Senare under dagen kommer en video när hon sjunger Love Shine A Light.
Jag tycker ni ska titta på hela filmen, för det hon berättar är en verklighet
få känner till. Och jag blir glad när någon kändis som Maria till exempel,
berättar om det, så att folk förstår vad man måste göra för att leva ibland.

Gott nytt år

Jag skulle vilja önska er alla ett gott nytt år redan nu, för jag kommer nog inte ha tid att logga in senare idag.

GOTT NYTT ÅR allihoppa, ni får ha en underbar nyårsafton :)

Hollywoods skönhet eller vad?

Nu tror jag att jag har hittat Hollywoods skönhet nummer 1. Hon heter Maria Menounos och det är hon som är på bilden nedan. Hon har jobbat på MTV som programledare, varit programledare för Eurovision Song contest, hon har medverkat i många filmer och varit med i Jessica Simpsons videoklip för låten A public affair. Kan lägga in låten imorgon från Youtube.
image71
Hon är verkligen jättesnygg! Eller vad tycker ni?

Året som gått i bildform

Fick en idé från Erica Lundin att man kunde göra en lista med bilder på saker som har hänt under året. Nu hade Erica en lista på vad hon ville ha i födelsedagspresent, men jaja, min idé är iaf ursprungligen därifrån :P
Så, här kommer en bildlista på vad som hänt under året och vad jag gillade under året och sånt.




Årets Ansikte
Nelly Furtado är Årets ansikte för mig,
eftersom att hon representerar äkta och unik skönhet.
(Även fast jag inte gillar hennes blonda hår just nu)



Årets Likhet
Angelina Jolies bror får bli årets likhet, för han är
som en kopia av Angelina. Man skulle kunna tro att det är en bild av Angelina när hon har kort hår.




Årets Tabbe
Christina Augilera och hennes snippvisning blir årets tabbe eftersom att hon har visat sig vara en väldig lugn klassisk gravid kvinna på sistonde, men dem brukar ha på sig underkläder, visst?



Årets Outfit
Blake Lively och hennes stilfulla slappa klädsel får bli årets outfit. Jag älskar väskan och skorna något enormt!





Årets Sötsak
Choklad blir årets sötsak eftersom att det äter jag och så många fler dagligen. Den gör en glad och pigg lika mycket som kaffe.



Årets Par
Angelina Jolie och Brad Pitt blir årets par för dem har verkligen lyckats med deras dröm om en stor familj och de är fortfarande lika kära som när de först möttes. Visst, jag gillade Jennifer Aniston bredvid Brad något enormt, men det här paret är så sött.



Årets Lättnad
Att Gizele äter pomes är en otrolig lättnad för mig och många andra! Hon är en av världens framgångsrikaste modeller och äter Pomes, då kan jag också göra det, haha.


 

Årets Sanning
Jaa, det finns inte så mycket att säga om den bilden.. En fråga bara, håller ni inte med?



Årets Bikini
En sån bikini vill vi alla ha ;) Helt klart


Årets Youtub-favoriter
Dessa två kineser har givit mig en massor av skratt genom året, och det tackar jag dem för <33



Årets Miss
Att Nelly Furtado färgade håret blont var nog årets miss.
Hon ser ut som en tant som vill efterlikna Jessica Simpson eller
något i den stilen.




Det här var lite av Året som gått.

Paris letar i underkläderna

Dagens Bild
hilton
Bara för att jag fortfarande undrar vad hon letar efter.


Komentarer?

Nu är det så att jag ser på besökarstatistiken att det är väldigt många som besöker min blgg dagligen, men det är nästan ingen som komenterar. Det kan ju vara för att det är lite svårt att komentera vissa av mina texter, och det kan vara för att när man komenterar måste man ju skriva in nån kod, och jag vet att det är jobbigt, men det är ju så himla roligt också att få komentarer.
Det som är bra med att komentera i andras bloggar är ju också att man gör som lite reklam för sin egen om man skriver vad sin egen blogg heter. Flera av bloggarna som jag läser har jag "tittat" genom komentarerna jag får.

Nu ska jag äta lite brända mandlar och dricka nått gott. Ha en fortsatt bra dag :)

GOD MORGON

God morgon allihoppa.
Idag skulle jag plugga egentligen, men jag har ju också lovat min bror att jag ska köpa BjörnBorg-kallingar till honom under rean, så det går före. Vi ska åka till Outlett i Barkaby för att kolla där, och om jag inte hittar får jag väl åka till NK och titta lite där om det skulle finnas billiga. För i somras köpte jag två par för 179 kr till min kusin, så man får väl hoppas att de har så bra rea igen :)

Dagens bild kommer nedan.
image66
Ååh, titta bara på ögonen, läpparna, håret, näsan, huden, jag dööör. Nelly Fortado är ju såå snygg!
Det ända jag inte kan förstå är varför hon färgade håret blont :S
Hon är en av de vackraste kvinnorna jag har sett (När hon har brunt hår)!!

Outfit of the day

image11
Detta var min outfit idag. Och så jeans till då, haha, jag var lixom inte bar om baken.
Jag måste bara få tilllägga att jag älskar skärpet som jag lindar runt armen tre gånger, så att det hänger lite också, jättesnyggt! :) Fick höra av en som jobbar på MQ i Stinsens centrum att det var snyggt, så det fick mig att bli väldigt glad.


Mellandagsrea

Jag har köpt en massa nya kläder idag. Var som jag sa igår i Stinsen Centrum för att kolla kläder på mellandagsrean, och jag hittade en hel del :)

Ett par svarta jeans från BikBok
En lila tröja från Sisters
En röd tröja från Sisters
En helv-bondig klänning från BikBok
Och en present till en kompis dom blev en svart t-sihirt med paljetter och stenar längst upp vid kragen typ :P 

Kan lägga in bilder senare kanske.
Det var rätt så bra rea på mycket varor. Mycker 50% rabatt och så, så Stinsen C är något jag rekomenderar när det gäller shopping på mellandagsrea.

Rea, inget för mig

Nu har jag kommit hem från stan, och jag är inte direkt nöjd med det jag hittade. Det var bara en klänning från Mango som jag gillade lite och köpte. Den kostade 165 kr, ett bra pris, fast jag vet inte om jag kommer använda den förns i sommar, så jag ska tänka på om jag vill ha kvar den eller inte. På Gina Tricot var det Rea på mer än hälften av varorna, fast nästan allt var bara skit enligt mig. Vissa saker var väl fina, men inte riktigt min stil.

image65


Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga in bild på min jacka som jag fick i julklapp men jag har inte gjort det. Så jag gör det nu. Jackan på bilden ser inte riktigt ut som min.. Men eftersom att min mobil inte har bateri och min digitalkamera inte funkar får jag lägga in en annan bild :P
  Min har inte fickor där uppe, det är nog den enda skilnaden :P
Är den inte fin? Jag älskar den iaf :)

Jag kanske kan lägga in en bild på min klänning som jag köpte idag under någon av de följande dagarna. Den var ju rätt så fin, men jag vet inte om jag kommer ha på mig den så mycket som sagt.

Dagen var inte så rolig som jag trodde. Stan var proppfull av människor som ville fynda. På Gina Tricot sprang alla runt som gamar för att hitta fina kläder, det var väldigt långa köer till provrum och kassa och det enda jag tänkte på var att jag ville därifrån. Min kompis däremot var superglad över att det var rea, och hon köpte en klänning och en bolero.

Imorgon ska jag till Stinsen med min mamma för att se om det finns jeans och tröjer för bra priser. Upp till 700 Kr kan jag ge för ett par jeans, och det är bara det jag har råd med :P

Stan för att fynda

God morgon allihoppa ;) 
Jag vaknade just och är på topphumör - konstigt nog. Idag ska jag åka in till stan med en kompis för att se om alla galna mellandagsrea-tjejer har lämnat något fint till mig :P
Har tänkt att köpa någon tröja, någon cardigan och kanske ett par jeans, fast jag köper nog en massor av skit också, som vanligt, bara för att det är så billigt liksom :P

Jag kollade i en blogg igår, och det var en tjej som hade köpt en bunt av saker som jag aldrig ens skulle titta på, och hon skulle troligtvis inte heller göra det om det inte vore för det låga priset, haha. Jag menar, man köper konstiga plagg och saker Bara för att dem är Billiga. Man känner att man har fyndat, men har man verklgen det? För om man köpet en intefin tröja för 50 :- och aldrig använder den, är det som att kasta 50:- i sopporna.. :/

Nu tänkte jag klä på mig, sminka mig lite och helt enkelt göra mig iordning, för om en timme ska jag dra till bussen.
Jag skulle helst åkt till stan vid kanske 10 elr nåt, men min kompis vankar i vanliga fall rund 12-13, och det var tillräckligt fräckt av mig att tvinga henne vakna vid 10.30, så jag frågade inte ens om hon ville gå med mig vid 10, haha, jag vet att svaret skulle bli en påslagning av telefonen.

Gissa vem

image64
Gissa vems bror det är! Haha, tror att man ser direkt va? :P

26 Dec

Jag är med och tävlar om en goddie bag, med hemligt innerhåll från Fashionistas blogg. Så kul med tävlingar, även fast man inte vinner så ofta, haha. Man kan väl hoppas iaf :)

Nicole Richie

Tänkte lägga in Dagens bild, för det har jag inte gjort på länge. Känns nästan som att jag borde ändra "dagens bild" till "veckans bild" elr så :P Men neej, då måste man ju göra en till kategori.. Det klarar jag mig utan. 
 
image63
Nicole Richie, med en väldigt gullig liten unge, som dock inte är hennes, men är de inte söta tillsammans? :) Det är därför det blir Dagens bild ;)

Ashley Olsen

Jag fick en komentar om att jag borde visa jackan jag fick, och det ska bli ;) Det blir dock lite senare, men den kommer ;)


image62
Titta på Ashley Olsen på den här bilden. Är hon inte otroligt snygg? Det tycker iaf jag.
Gillar du hennes jacka kan du trippa till H&M, för där finns det en jättelik till ett bra pris. Det kommer bli en hit, så missa den inte! Kjolen däremot har jag inte sett någonstans, men den kommer väl till Sveriges butiker den me :) Skorna har jag sett i en skobutik någongång vet jag. Det var för någon månad sen, och de var rätt så dyra, men jag tycker att ett par sånna skor är värda ett högt pris, hehe.

H en bra dag, för det tänker jag, vi hörs ;)

Presenter

Så, nu är jag hemma. Som jag sa igår ska jag berätta vad jag fick i julklapp av familjen, så här kommer det. (Det blir mer idag, på släktfesten.)

En jacka -Svart
Pengar
Linne
Godis
Presentkort


Det var det. Nu ska jag klä upp mig och fixa hår och så :) Ha en bra Juldag

Kalle och hans vänner, fick mig att somna :/

image61Den här julen var ärligt talat den med minst stämning i mitt liv. Men det gör inget, den var okej ändå :P Kalla Anka sändes till slut (Se förra inlägget) och det var ju kul, för alla utom mig som somnade efter delen med Kalle och den där fågeln (den på bilden). Och vaknade när "Kan du vissla Johanna" sändes, haha. Känns lite konstigt att jag somnade helt plötsligt, och broshan väckte mig inte ens, haha. Jaja, det är ändå samma sak nästa år så jag kan kolla då :P Nu ska jag gå ner och titta lite på TV, kanske äta lite julgodis och sen ska jag nog sova, för imorgon blir det stor fest med släkten :) Så jag kanske inte skriver så mycket då.

Ha en bra jul och hoppas att alla fått det de önskat sig. Skriver kanske imorgon vad jag fått av tomten :)


Blir det någon Kalle Anka i år?

image61
GOD JUL!


Nu är det äntligen den 24 December och julafton. Dagen vi  har längtat till sen den 25 December förra året är äntligen här, haha :)

Vet ni vad jag har hört? Jo, att det finns en risk att SVT inte sänder Kalle Anka i år, och att det blir något fel så att det sänds i Ryssland elr nått sånt. Så vi kanske får en svart jul medan ryssarna får dansa och skratta åt Kalle Anka. Det skulle inte vara så kul.. :/ Men man få hoppas på det bästa :)

23 Dec

Var hos några kompisar idag och det var trevligt, men sen fick jag jätteont i magen och var vungen att åka hem.. :/ Så typiskt! Men det var kul iaf.

Ska slå in alla presenter nu, eftersom jag inte hann göra det förut. Vi hörs

JUL <3

Idag var jag i stan för att köpa julklappar :) Det blev inte så mkt handlat men litegrann i alla fall. Nu kommer jag iaf inte skämmas när alla delar ut presenter och så, för nu har jag också några att ge bort :)

Till min kompis köpte jag en sak som hon har tjatat om i månader, till mamma 2 böcket, till pappa kräm för  ansikte och kropp och så deo. Till littebror ska jag köpa BjörnBorg-Kalsonger på mellandagsrean, för just nu har jag inte pengar :P Så imorgon kommer han få ett paket med en nyckel i, och den nyckeln går till ett litet lås som sitter på ett kuvert och i det kuvertet kommer det finnas ett litet brev/kort där det står att han ska få kallingar om några dagar, Hahah, det känns både dumt och kul.

Idag såg jag att det stog mittt namn på ett paket under granen :) Rätt så spännande tycker man ju :)
Vill att det ska bli julafton så att man kan öppna allt :) Tänk att det bara är två dagar kvar. Jag som tycker att tiden går så sakta. Det känns som igår då jag sprang ut på gatan och gav en chokladask till min kompis som liten julklapp förra året.

Vad har ni önskat er i år? Själv önskade jag mig bara pengar och sen en klänning som inte fnns längre.. :P

image48image48image48image48
Nu är det fjärde ljuset tänt och det är EN dag kvar till julafton, Kan ni tänka er? :O

Posh's tredje bröst


image60
Tajta kläder är ju mode nu för tiden med jag tror att vissa tar trenden på för mycket allvar!
Titta bara på Victoria Beckhams tredje bröst, vad tycker ni? Hett va? (a)
Usch säger jag bara, så ska det inte se ut Posh!

Bloggar :)

Det var några stycken som skrev komentarer till det förra inlägget, och det uppskattas verkligen :)  Alla de bloggarna verkar roliga och intresanta, så jag tror att de kommer läggas till på min lista.
  Jag håller med om att det är ett par bloggar som alla läser, och det blir ju rätt så trist senare. Man kan tex inte säga en sak som "Jag vill köpa en röd kofta från H&M" För då kommer man  höra "Jag har den redan" från massor av andra bloggare i Sverige som sett samma kofta på tex Kenzas blogg (Jag gillar hennes blogg). Om ni förstår vad jag menar.. hehe.

Skriver snart igen, om Vår kära Victoria Beckham då :)

Bra bloggar sökes

Nu är det såhär, jag gillar att läsa bloggar, men jag hittar inte många som jag fastnar för. Just nu läser jag två eller tre regelbundet, men jag vill läsa mer än så. Så om du tycker att din blogg är värd att läsa, kan du skriva en komentar med en länk till din, för jag är halvt desperat efter nya bloggar att läsa :) haha
Ha det bra  //Az

Tack

Idag fick jag höra att jag är underbar och det gav mig verkligen kraft! TACK :)

Tre julklappar i rött

Ojoj, nu har jag inte skrivit på ett tag, jag skäms :$

Jag vaknade iaf för några timmar sen, åt frukost, tittade lite på TV och sen hamnade jag här :) Skulle nog behöva köpa lite julklappar idag, men jag har ont i benen, så jag får göra det imorgon.

Ja, för er som -precis som jag- inte har köpt julklappar än, har jag lite tips till. Här kommer tre julklappar i rött.
   

Misha har inget emot naken-scener

Har inget emot naken- scener

Mischa Barton öppen för förslag.

Hon lämnade tv-serien "OC" för en filmkarriär, men de tunga rollerna har lyst med sin frånvaro.
Nu säger Mischa Barton att hon inte har något emot nakenscener.
- Jag har inget emot nakenhet. Jag har bara inte haft möligheten ännu. Men det beror också på filmen, om jag litar på regissören och om scenen anspelar på det känslomässiga eller det rent sexuella, säger hon i tidningen Maxim.
Kanske börjar manusen ramla in nu..?

Från: www.aftonbladet.se


Christinas "blomma"

Nu känns det som att alla Hollywood-kändisar blir gravida, haha, jättegulligt! Det är ju Nicole Richi, Christina Agulera, Jessica Alba, Jennifer Lopez och några fler :)

Jag tycker att det är jättegulligt med gravida kändisar, titta bara på Christina på denna bild, är hon inte gullig?
 image56

MEN, det är mindre gulligt när hon visar varifrån babyn ska komma ut..:P
image57

Daft Punk


Kolla på videon tills slutet! Den är jättebra från mitten till slutet :P

Nu har jag inte pluggat så mkt som jag borde, men ska nog börja snart. Har kollat på Youtube-filmer en stund och lyssnat på mkt musik. Ha det så himlans bra allihopa, vi hörs ;D

Tredje advent

image48image48image48
Tredje Advent, fyfan vad tiden går fort!

Idag ska jag nog bara slappa och kanske arbeta lite med mina läxor, nu innan jullovet. Ska bli så himla skönt att vara ledig. Äntligen får man träffa kompisar som man inte träffar så ofta bara för skolan och så. Ska shoppa en hel del under lovet också, på mellandagsrean :D Kul det ska bli!

Vad ska ni göra på lovet?

Tävling

Länk: http://enoksson.blogg.se/1197802161_tvling.html#comment

Det finns tydligen en tävling om ett chanel läppglans på länken, och jag som alltid brukar vara med i sånna tävlingar kan ju inte missa chansen.. hehe, även fast jag vet att det inte finns någon chans att jag vinner.

En bra blogg ska vara rolig, ha modetips/klädtips, lite skvaller, lite om läsarens liv och vardag så man vet lite om den som skriver, Fin layout, mycket bilder (Roligare att läsa då), och man ska försöka hjälpa andra bloggar genom att tex vara med i tävlingar eller skriva om bra saker som andra bloggare har skrivit om, gjort eller fotat ;D  

Julpanik!

Nu har jag inte skrivit på länge, men jag har tyvärr inte haft tid.

Julhandla? Har ni? Jag har inte köpt en enda grej! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla, helt galet, jag som brukar köpa klapparna redan i november, hehe.

Jag var iaf i mysiga stan igår och letade lite, men allt är ju så himla dyrt, och så är det samma saker varje år som säljs. Perfympaket, badpaket, tröjor, stora chokladaskar.. Men jag vill köpa något alldeles speciellt till alla.. Hmm
Har ni några förslag, skriv! :)


image55Idag tänkte jag iaf lägga ut en jul-klänning som är jättefin, och finns på Lindex.
Visst är den snygg? Jag har iaf tänkt prova den, för den är supergullig! Jag har för mig att den var billig också, tror den kostade 199  elr 299 kr, och det är den mer än värd! Är man lång passsar den nog jättefint på en, men om man är lite kort, som jag tex, tror jag att den hamnar lite för långt ner.. Men ska prova den iaf :)

Vad ska ni ha på er på julafton? :)

M-Kate

image54
Mary-Kate, stilikonen Nr1  ;)
Ps. Har fixat det coola med ögonen helt själv (a)

Jul-outfit

Den snyggaste jul-outfiten kommer HÄR, på min blogg :)
image53
Allt det här kan du hitta på TopShop nu innan jul. Själv har jag bara köpt linnet -som är designat av Kate Moss- hittills, men jag ska åka in till stan för att kolla om det andra finns, för jag gillar det verkligen jättemycket! :) Kavajen är kanske inte riktigt min stil, men om den ser snygg ut på mig så tror jag att jag köper den i alla fall :) Vad tycker ni om denna outfit då? Är den inte snygg?

Marshmallow

Tänkte köpa denna perfym till min mamma, utav Mariah Carey. Det ända jag är lite skeptisk för är att den lukar marshmallow. Tänk att gå runt på stan och luka som en godis. Inte konstigt då om alla killar drar sig till en. Men då är det väl ingen bra idé att ge den till mamma, för jag vill inte att hon och pappa ska skilja sig, specielllt inte tack vare en godisluktande perfym, hehe.
image51
Men visst ser den söt ut? Tycker jag iaf :) Om ni vill lukta som en godis kan nu ju alltid leta upp den. Den finns nog på NK, Åhlens och andra affärer där perymer finns ;)


Rekord :)

Tack för alla söta komentarer! :D Jag blir jätteglad när jag ser att folk skriver komentarer om det jag har skrivit, även när jag inte håller med :P

Besöksrekord idag IGEN! Har inte kommit på hur jag ska fira gårdagens rekord, och nu måste jag komma på dagens också, ahaha. Tyvärr har jag inte chansen att dela ut presenter eller något liknande, men någon extra artikel kommer det nog bli. NEJ, nu vet jag!! Jag kan lägga in en outfit om hur jag kommer gå klädd i jul! Inte den jag la in tidigare idag, utan en ny. Jag lägger in den imorgon :) Haha, ni kanske inte tycker att det låter så roligt, men det gör jag. Och bilden är också väldigt festlig ;)

Ha en bra Andra Advent allihoppa <3

Outfit

image50

FavoritOutfiten! Jag bara ÄLSKAR denhär outfiten! Den är ju så söt och fin, eller vad tycker ni? :)

Tröja, Stövlar & Skärp -Köpta i Grekland och Spanien.
Halsband -Lindex, har jag för mig
Jeans -H&M eller Lindex

Jag är lite osäker på varifrån jeans och halsband är köpt eftersom att jag fick halsbandet i present och jeansen kommer jag bara inte ihåg. (Hittade bilden på jeansen på en annan blogg) 

Familjen Adams?

familjen adams?
Jag förstår mig inte på vissa kändisar! De kallas för modeikoner och jättemånga ser upp till dem och gillar deras klädsel, så klär de sig som utomjordingar och fixar håret så att det ser ut som att de kommit från ett annat århundrade (?) Titta bara på Christina Ricci, hon ser ju ut att vara en av ungarna i familjen Adams :S

Bild och text är taget från Stefaniias Blogg


Rosen

Denna otroligt fina bild får bli Dagens Bild. Den är fotad av Linnea, och jag tycker verkligen att hon ska bli fotograf efter att ha sett alla fina bilder hon har tagit ;) Kolla in dem du också ;) 
image49
Tack för lånet Linnea

Andra advent

Idag är det Andra advent och en av mina käraste släktingar fyller år! :) GRATTIS!

Idag tände vi alltså ljus nummer 2 och det betyder att det inte är så himla långt kvar till juafton :D Två veckor och en dag bara. Tänk vad fort tiden går! Det känns som om jag just börjat skolan efter sommarlovet.

Jag har föresten inte köpt en enda julklapp än! :O Neeej, nu kommer julklappsångesten, hur ska detta gå? Jag vet bara vad jag ska köpa till min bror, och sen har jag bara tänkt lite på vad mamma ska få, men nu har jag glömt bort det :S Jobbit läge.. :/
image48image48
Vad ska ni köpa till era släktingar, vänner och familj?

TopShop-jul

Jag lovade igår att jag skulle lägga in en outfit om hur jag tycker man ska gå klädd på julafton och andra juldagar. Så, här kommer den.

image47
Kläderna är från TopShop. Jag bara älskar dem! Ska kanske åka in till stan i veckan och se om dem finns kvar, för jag vill verkligen ha dem. Såklart att det blir lite kallt med shorts, men man kan ju ha leggings under eller typ strumbyxor :)

Idolvinnaren

Gillade ni henne som vann Idol i förrigår? Marie Picasso. Själv gillade jag Amanda bättre, fast jag tittade ju nästan inte alls på Idol så egentligen har jag väl ingen talan :P Kollade i början då det var ni vet.. roliga snuttar av alla dåliga som sjöng, sen är det ju inge roligt längre, det roliga är ju i början, sen är det så seriöst, haha.

Visste ni föresten att Amanda och Daniel från jurryn är tillsammans? :O Jag blev iaf chockad när jag fick veta, stackars tjej :S Haha.

Efter detta "jätteroliaga" och "intresanta" inlägg är det nog på tid att jag lägger mig, för vem vet, jag kanske kommer med fler liknande, och det är väl lite synd för läsarna, haha. GOD NATT <3

Sova? Neej

Nu är klockan nästan 1, borde jag inte sova nu? Nä, det är ju bara Lördag en dag i veckan..

Idag var det besöksrekord på min lilla blogg, och det ska jag fira med att.. att.. hm.. Vet inte vad jag ska fira med :O Jaja, kommer väl på något till imorn :) Då lägger jag också in tips om kläder som du kan ha under juldagarna :) Dem är från TopShop. Jättegulliga tycker jag själv.

Levi's

image46
Nu colektion på Levi's store :) Dags att åka och kolla på nya jeans tror jag :D
Vill du kolla på OnlineShoppen kan du klicka på länken HÄR.

Föresten, är det någon som vet någon affär som säljer snygga gråa klänningar?? Funderar nämligen på att köpa en sån nu till jul.
Nu när jag sa jul, kom jag på att jag imorn ska visa er vad jag tycker är snyggt att ha på sig under julen. Imorgon vid ungefär 12 tror jag att jag kommer hinna lägga in bilden. Jättesnygg outfit enligt mig :) Kolla in den, ni kommer inte att ångra er ;P

Släktfest

image20Nu har jag just kommit hem från släktfesten, och jag är helt slut, men jag ska inte sova än, ska nog sitta lite här, titta runt på bloggar, kanske logga in på pea en stund och lyssna på musik.
Min kompis fyller år idag föresten, grattis <3

På säktträffen var det helt galet som vanligt. Vi spelade musik, åt jättemycket och umgicks efter att inte ha träffats på några månader, det var faktist kul! :) Nu sitter jag ensam hemma, familjen har dragit till en fest typ, fast jag orkar inte gå dit, föredrar att sitta här, haha *Host* datanörd :P

Armbandet på bilden är från Friis&CO, och jag använde det idag :) Alla la märke till det och sa att det var jättegulligt!! Glad man blir då, hehe.

Skanstulls Galleria

Ja, som sagt var jag i Skanstull (På söder) idag, och jag tittade in på den rätt så nya gallerian i närheten av Centrum. Den var jättefin och fräsh, rätt så liten och den hade ganska dyra kläder. Det finns jättemkt halvt okända butiker och det är ju jättekul. Alla har väl tröttnat litegrann på Gina Tricot och H&M. Några av affärerna som jag kommer ihåg fanns är BjörnBorg, Monkey, Levis Denim, Stadium, Life, Dressroom, ETC, Onoff, Glasögonbutik, Perfymbutik, Svart&Vitt, Småsaksaffär och en affär som hade väskor och smycken ifrån olika märken som tex. Friis&CO och Lolipop. Sen fanns det också två caféer, fast jag tycker att man ska fika någon annanstans och sen gå till Gallerian för en liten pajbit kostade runt 50 kronor, och enligt mig är det för dyrt för bara en liten bit paj, hehe.

Yes

image46TIttade runt lite på blogg.se och såg min blogg bland de mest uppdaterade. Fan vad jag blev glad asså! Ska försöka stanna kvar där så länge det går, haha :P

Idag var jag i Skanstull, och jag kan berätta mer om det snart, nu ska jag bara äta något för jag är döhungrig :P

Mössa <3

image37
Mitt "favoritplagg" just nu är min köra mössa, som jag älskaaaar. Den är så gullig, och till och med min brosha gillade den, och han brukar inte gilla mina saker och kläder, haha :P  Det är iaf från BikBok, och jag kmr inte ihåg hur mycket den kostade, men jag har för mig att den var ganska billig :)

Choklad <3

image44Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är jordgubb och choklad! Kan lixom äta det när som helst!
Det innehåller ju koffein, så det gör mig pigg också :) Det är bättre och godare än kaffe :)
Chokladdricka är också en favorit, såhär på vintern är den perfekt efter tex en dag ute i det kalla vädret!
Me <3Choklad

Angelina Jolie

image43
Dagens bild får bli Angelina Jolie för att hon är gudomligt snygg! ;)

Nyhet: Filipinierna vill att Angelina ska åka till deras land för att hjälpa till med mat och pengar till alla de fattiga där. De strejkar i två månader nu, och jag tror inte att de ger sig innan Angelina har åkt dit för att hjälpa till. Hahah, lite patetiskt men jag förstr att de vill ha hjälp. Vi i Sverige har svårt att förstå hur svårt det kan vara för dem människorna som lever på 5kr per dag.

Halsband från Glitter

image10


Idag var jag i skanstulls Centrum, och kollade in på Glitter, och där såg jag massor av halsband, som såg ut nästan som dem på bilden. Och ni vet ju att dem på bilden kostar, runt 500 kr /styck, så jag gissar att dem från Glitter är billigare, så passa på min turturduvor :) Dem kommer säkert ta slut fort eftersom dem är så billiga!! :)


Värsta som finns

Att springa till bussen är det VÄRSTA som finns. Man springer som en galning för att hinna med, och om man hinner och kommer på bussen, flåsar man, går in, tar upp sitt busshäfte eller kort efter långt besvär och till sist säger busschaffisen "Äh, det är okej, gå in". Jättepinsamt ock jobbigt! Tänk om man sen känner någon på bussen.. pinsaaaamt!

Iaf, idag var jag tvungen att springa till bussen och det kändes inte skönt, med tanke på att en från min skola satt på bussen och småskrattade.. 


Ska också tävla, haha

image42Kenza har på sin blogg en tävling med en mobil (På bilden bredvid) som pris. (Här) Och som läsare kan man vara med och tävla. Det ända man behöver göra är att berätta varför just man själv ska vinna. Kenza ska väl tydligen läsa allas bloggar för att se vems som är bäst, haha. Men stackaren, jag tror inte hon vet hur jobbit det kommer bli!! Det kommer säkert vara hundratals bloggare som förklarar och smörar i sin blogg varför de ska få mobilen. Men jag ska iaf vara helt ärlig!

Jag skulle uppskatta mobilen väldigt myket eftersom att min egna blev stulen i skolan för en och en halv månad sen ungefär och sedan dess har jag har en NOKIA 3310. Det är inget större fel med den mobilen, det går ju iaf att ringa med den, men den är lixom så.. gammal, haha.
Min kompis har 3 mobil och hon är väldigt nöjd med den, så det är ju också en av anledningarna som jag tävlar, även fast det typ är en hundradels chans att jag vinner, haha. Men Kenza, om du läser det här vill jag bara att du ska veta hur MYCKET jag skulle uppskatta en ny mobil just nu. Bästa julklappen jag fått på läng skulle det vara. Vill inte gå in på mer detaljer varför den skulle betyda så mkt för mig, men jag tror att du fattar... Hoppas jag iaf :P
Ha det bra, och må bäste man vinna, elr vad det heter xD

Om jag var Kenza skulle jag ge mobilen till mig direk efter mitt underbara inlägg, HAHAHA, jag driver.

PS. Mobilen verkar jättecool, tycker att mina läsare ska ta en titt på den!! ;)
PS Nr 2. Läste massor av inlägg av tjejer som också tävlade om mobilen och noterade att det var typ 1 av 10 som skrev att hon ville ha den för att det verkade kul, de andra 9 skrev typ "Min mobil är skruttig" "Mamma vill kunna ringa mig" "Jag har tappat min mobil i toaletten" "Glömmer min mobil överallt" "Har inte pengar till julklappar" Men vafan, hur vet man vilka man ska tro på?? Jag skulle kunna sitta här och tycka synd om mig själv precis som alla andra, men det gör jag inte.. Jag ser LJUST på saker och ting! Även faktumet att jag äger en 3310 i stället för en cool flashig mobil som många andra, haha :P

Justin & J.Lindeberg

Kollade runt på Aftonbladet, och blicken fastnade på artikeln om att Justin Timberlake ska samarbeta med J. Linderbrg. Det här är en del av artikeln: Sångaren Justin Timberlake och barndomskompisen Trace Ayala driver klädmärket William Rast, som säljer sportkläder åt killar och tjejer. Nu tar han hjälp från designerparet Johan och Marcella Lindeberg(JL).

Vad sroligt liksom! Stora Justin ska komma till lilla Sverige, heheh :P Men det bli kul att se.. Hoppas det blir något snyggt så man kan köpa åt sig själv eller ge bort i present till någon. På tal om att ge bort saker.. Vad ska man köpa till sina föräldrar? Jag har ingen aning asså!

Armband

image41
Detta gulliga armband hittar du på kyssjohanna, (här). Det finns även i naturvit :)

Outfit idag

image40
Dethär var min outfit idag! Sjukt snygg tycker jag, speciellt att jeansen är lite lilaaktiga som passar perfekt med den stickade tröjan. Ååh, jag älskar den här kombinationen :)


Svar på komentar

Jag fick en komentar av en tjej, Frida hette hon. Det stod:

Gillar din blogg jättemkt Az. (Om du nu heter så :P) Det som är lite kul med din blogg ärju oxo att man inte vet vem du är x) Man läser om dig ibland och om dina köp, det du gillar och ogillar, men inte en enda bild finns haha. Ganska komiskt!

Jag vill svara på den komentaren, för hon har rätt, och det är också en regel med den här bloggen. Ingen bild. Jag vill inte att folk ska veta att det är jag, för bloggen är lixom anonym. Ingen ska behöva veta vem som sitter bakom datorn och skriver om sig och sitt liv, sina åsikter och vanor. Mina läsare ska få skapa en bild av mig själva, lägger jag upp en bild på mig blir det ju inte lika sepännande.. Tycker jag iaf. Klart det är kul att veta vem som skriver, men jag skulle helst inte visa mig här.. Inte ännu iaf :P Det kommer säkert... någon gång :P Och tack alla ni som läser dagligen, ni vet inte hur mkt det betyder för mig!!


Tiger of Sweden

image39
Dem här skorna är från TIGER of Sweden. Jävligt snygga tycker jag, men med tanke på att jag har stora svårigheter med att gå i högklackat skulle jag inte köpa dem.  Har du samma problem ska du nog också avstå, men om du gillar eller kan gå i sånna ska du absolut köpa eller iaf prova dem! Tyvärr kommer jag inte ihåg hur mycket de kostar, men någon tusenlapp eller två blir det säkert, men visst är de värda? :)

Idag var det stan för mig. Var inne en stund och sen åkte jag till en kompis i Västertorp. Skitkul hade vi, verkligen! Kom hem för en stund sen och är supertrött. Som tur var hade jag på mig gympskor och inte mina älskade boots :P

MQ

image38
Detta är MQ:s julreklam för det här året :) Måns och Agnes. Rätt så lyckad tycker jag själv, den är lixom söt, men jag gillar inte Agnes på bilden med den rutiga tubtoppen.. Man ser ju knappt ansiktet och det ser ut smom att hon vill knuffa iväg Måns.. Stackars honom!! Han är nog inte van, ahah :P

RSS 2.0