BikBok-mössa

image37Idag var jag i Globen och handlade en mössa från BikBok (Till vänster) och ett par örhängen från glitter. Det är julpyntat där och det är jättemysigt! Ååh, vad jag längtar till julen! :)
Var också i Vällingby Centrum härom dagen med en kompis och det har blivit jäkligt snyggt! Det ska tydligen komma 40 nya butiker till 2008! Men ärligt talat, vem kmr köpa mycket grejjer.. Okej, man köper väl inte från alla affärer, men de kommer nog inte leva kvar så länge! När högst ett år har gått kommer helften ha gått i konkurs, haha.

Brangelina

image36
Dem är fortfarande lika kära och lyckliga som när de möttes.. Naawi :)
Värda att bli Dagens bild! ;)

Pomes frites

image35
Men titta!! :O Gisele äter också pomes! Fan vad jag bli glad nu, täck att även de snyggaste och smalaste äter onyttigt! Haha, imorn åker jag till närmaste McDonalds och köper pomes <33
ME <3 POMMES

Örhängen

image34
Titta på dessa ursnygga örhängen!! Dem kan du hitta på Forever21. Sjukt synd att de inte skickar kläder och saker till Sverige! Men om man har någon släkting i tex England kan man väl be honom/henne skicka :P ahaha, fast man kanske inte direkt orkar hålla på med sånt :P

En annan sak som jag tänkte på idag är att om de skickade kläder och grejjer till Sverige, skulle de tjäna sjukt mkt pengar! Det finns ju jättemånga som vill köpa kläder därifrån! De är så snygga och billiga!! :) Åh, ska åka utomlands och  köpamassor av kläder och sen komma hit och sälja på svarta marknaden, mohaha :P Nu ska jag nog fortsätta med att leta efter en grej på internet! Hej då, ha det så bra!

jacka från Asos

image33
Från Asos för 1500:-
Prisvärd enligt mig! Ser jätteskön ut, och snygg såklart! ;)

Din sko

image32
Den här underbara skon finns på Din Sko. Gud vad jag vill ha den! Supersnyggt med svarta strumpbyxor och klänning kappa och uppsatt hår!! Me like!

Idag var jag i stan för att shoppa, men det ända jag köpte var hatten som jag skrivit om förut. Lägger bilden längst ner. Den är verkligen jättesöt! Eller vad tycker ni? :)

Snygg

image31
I Love That Shoe ;) Jag älskar verklien skor med "trä" som sula. Alltså att det ser ut som att det är trä. Lägg också märke till det lilla hålet där tån sticker fram. (Där framme.) Den perfekta skon skulle jag säga.

Nu ska jag dricka lite te och äta bulle, skriver något inlägg senare också! ;)

Hilary Duff

image30
Här har vi en av de mest stilfulla kändisar! Allt med hennes namn på säljer stort och hon är helt klart framgångsrik! Hon är ju SÅ söt & snygg, eller, tycker inte ni det? Dt kanske bara är jag som är galen i hennes stil, eller!?

Glass på vintern?

Vad tycker ni om glass på vintern?
 Jag tycker glass är så jävla gott och "svalkande" på sommaren, när det är så varmt och allt. Men jag kan inte förstå mig på människor som äter glass när det snöar! Såg en kille för några dagar sen, utanför Coop som åt glass! Kan inte förstå hur man gör det när det snöar, haha. "Här står jag och fryser häcken av mig, och du äter Glass?" tänkte jag, kollade lite förvånat på honom och sen gick jag.


Topshop

Den här hatten (?) hittar du på TopShop, och den kostar bara 144 kr!! Tänk vad billigt för en sån vara!! Ska nog slå till på den ;) Gör det du också, du kommer inte ångra dig, för den här kommer gå åt, och snart kommer alla på stan ha denna eller liknande på sig ;D
image29

shoppinglust

Dessa supersnygga väskor hittar du på Shoppinglust.
image28

Top model

Hann du inte se Top Model Stockholm i Onsdags kan du se avsnittet på 3an idag, klockan 19.00. Det håller på till 20.00 ;)
Läs inte detta om du inte sett avsnittet!!
  Själv tycker jag att det avsnittet var lite onödigt att se, efter att jag sett slutet. Orättvist och dålig TV skulle jag säga. Man sitter liksom i 50 minuter och tittar på programmet och sen när man äntligen ska få veta vem det är som åker ut säger prgramledaren -Vi kunde inte skicka hem någon av er, för ni var lika bra, så ni båda får en ny changs.. Dåligt!! Och jag tyckte då också att Sanna var sämst, så hon borde åkt hem!!

Snyggt?

Heidi Klum är klädd i en klänning med hela ryggen och baken öppen, snyggt? :P
image27

Skor

image26
22.80 $ kostar de och är från Forever21.com
Snygga va? :)

Jessicas skor

Tycker du att dessa skor är fina?...
image25
...kan du kolla in resten av Jessica Simpsons skokolektion HÄR

Ashley Olsen

image24
Vår kära Ashley Olsen har lämnat den bohemiska stilen hemma för en kväll och har klätt sig så chik det går. Ursnygg är hon i sin naturvita klänning, guldiga portmonä och söta armband. Sminket är väldigt sofistikerat och håret likaså ;) Såhär vill vi se dig oftare Ash!!

H&M kappa

image22
Denna supersnygga kappa hittar du på H&M! Passa på att köpa den nu, för jag vet att den kommer säljas ut fort!

Friis&Company armband

Detta supergulliga armband - som jag nämligen också har köpt - hittar du i Friis & Company butkerna och på www.asos.se
image21

Cool outfit

Vill du vara häftig på stan ska du absolut tänka på att klä dig med plaggen nedan! Det blir en blandning av rock- och sofistikerad stil. Många killar föredrar faktiskt den framför den gamla vanliga stilen med klänning och leggings ;)

image19

Örhängen

Dem här supersöta örhängena är från Dazzlinginns. Du kan hitta dem på www.accessora.se 
image18
Söta va? :)

Paris tabbe fångad på bild

hilton
Nämen titta vad jag hittade i mitt arkiv, haha. Till och med stjärnorna har sina brister! Jag undrar verkligen vad hon letar efter där nere, och om hon hittade det/den, haha. Hon ser iaf väldigt nöjd ut på bilden, haha.

Den röda kappan

image17Titta på den här supersnygga korta kappan från Loeffler Randall Apparel. Den kostar 4995 kr, och är rätt så dyr!
Så jag tänkte ge er ett tips på en liknande jacka till billigare pris! På H&M finns det en nästan likadan för 699 kr! Tänk vilken skillnad! Den är nästan lika fin, kanske inte lika bra kvalité, men man kommer ju ändå inte vilja ha jackan i hela sitt liv, så varför slösa så mycket pengar på den då?

Men ni håller väl åndå med om att den är supersnygg och modern?

Mössa

Titta på den här söta mössan! Gud vad sugen jag är på att köpa den! Är du också det, kan du titta in på http://nuknuk.jetshop.se/


image17

Luisana Lopilato

luisiana
Nu undrar ni säkert vem denna snygging är. Jo, det är Luisana Lopilato, den sexiga Argentinaren (?) som har skådespelat sen hon var 4 år. Hon är modeikon i jättemånga länder. Alla spansktalande, Grekland, Israel och många fler! Vill ni kolla in kläderna som hon just nu gör reklam för ska ni spana in
http://www.47-street.com.ar

Men visst är hon snygg? :)

Tack

Jag gjorde min blogg för några dagar sen, och det är redan ganska så många som kollar i den! Är jätteglad att folk gillar det jag gör, verkligen! Hoppas att ni fortsätter att kolla in, för det kommer sjukt snygga kläder, skor och mkt skvaller! Ha det så bra så länge!

Armband

Vill du också ha ett av de supergulliga armbanden från Accessora? Då ska du gå in på  www.accessora.se 
image13image15
Finns även i marinblå, svart och brun! Rekomenderas till 100%

Eva Longoria

Men titta där! Är det inte vår desperata hemmafru Nr 1? Jo, det är Eva Longoria. Hon var ju för söt när hon var liten! Tycker inte ni det? Eva är också en av mina personliga favoriter när det gäller skådisar! Hon är så snygg,söt och tallangfull, älskar henne!
image12


Dagens önskeoutfit

Dagens Önskeoutfit. Skärpet kan sättas som ett armband runt ärmen på koftan ;) Väldigt stilfullt och modernt nu för tiden!
image11

mrsh.se

Jag hoppas verkligen inte att ni har missat Marc by Marc Jacobs-butiken som öppnades i juni i år. På Birger Jarlsgatan i Stockholm finns en av återförsäljarna.
http://info.mrsh.se/butikerna.php


Hoppas verkligen ni gillar den, för det gör jag! :)
Här kommer också lite ursnygga halsband därifrån!
image10

H&M:s nya

H&MDetta är min favorit från H&M:s nya kolektion!! Den är så söt liksom. Skulle vara supersnyggt med något vitt under och tex svarta byxor eller jeans, något hårband eller deadem i vitt eller naturvitt skulle också vara snyggt till ;) Man ska nog inte ha någon annan accesoar som halsband eller så. Möjligtvis ett armband i svart om du har tex vitt linne eller T-shirt, men då är det undantag.

Jag skulle verkligen rekomendera de nya kläderna från H&M! Bra kvalité och supersnygga ;)

outfitten i vinter

Såhär skulle jag vilja tralla runt under vintern, precis som Blake Lively gör. Skön stor tröja, stuprör, höklackat och ha en stor väska som rymmer mycket, perfect! ;)

blake lively

RSS 2.0