Pysselkompaniet


Pärlmixen ovan är beställd + allt nedanför. Nu ska smycken göras!
Allt kommer från den skönaste gör-smycken-själv-sidan!
Pysselkompaniet
  


  

Dagens Bild

image222
Vilken cool bild! Det får bli Dagens Bild.

Lite av varje

Idag gick jag upp tidigt för att träffa en klasskompis. Vi pluggade i fyra timmar! Det var inte kul, för det var till matteprovet, men jag var tvungen för det är nästan avgörande för betyget.

Gårdagen var mycket lyckad! Bra människor, bra musik, kul snack och mycket dans. Har inte dansat så mycket på flera veckor! Det var skönt ;)

Lite för målnigt för min smak, men vädret funkar för dagen ;)
Hoppas på solsken till fyra-fem tiden, men det är ganska osannolikt :P

Hoppas att ni har haft en bra dag,
nu ska jag ut och promenera med kompis och hennes hund.
image221image221image221

Fest

Ja, nu ska jag til en kompis för fest :)
Det ska nog bli roligt! Ska ha svart tubklänning med en grå body under och ganska låga klackar ;) Dit ska jag med två kompisar och där kommer ännu fler att vistas.
Ni får ha det så bra!
image143

Blommor ger lycka

Nu är jag hemma. Det blev ingen bio till slut för varken jag eller min pojkvän ville det, men vi promenerade lite vid slussen och efter det åt vi massa glass. Mysigt värre.
När vi gått runt en stund i stan kom jag på att jag ville köpa toffsar så vi gick till H&M brevid Pub. Som alla stockholmare vet så står hur många blomsälja som helst där utanför och när vi gick förbi en gubbe som sa "en bukett för 30kronor" letar min pojkvän fram lite pengar från sin ficka och säger "är det okej med 25?" Gubben nickade til och vips så hade jag en bukett i min famn. Älskar honom så mycket! Gullunge! 
image220
Det är inte buketten på bilden, men den här var så fin så jag la upp den ;)

Skrevs i morse.

En solig lördag = underbart!
Idag ska jag träffa två kompisar, A och M och efter det blir det fika och kanske bio med pojkvännen i Kista Centrum. Vi får se hur det blir. Har ni någon bra film att tipsa om? Vet inte vad som går nu för tiden. Fast jag ska se om jag inte kan få honom att promenera vid hamnen i stan i stället, det är mysigare. Bio kollar man väl på under vinter, visst? (a)
image219
Ni får ha en superbra dag allihoppa! Vi hörs senare.


PS. Inlägget skrevs innan jag drog hennifrån i morse. Kunde bara inte publicera.


Solig lördag. Blir det bio?

En solig lördag = underbart!
Idag ska jag träffa två kompisar, A och M och efter det blir det fika och kanske bio med pojkvännen i Kista Centrum. Vi får se hur det blir. Har ni någon bra film att tipsa om? Vet inte vad som går nu för tiden. Fast jag ska se om jag inte kan få honom att promenera vid hamnen i stan i stället, det är mysigare. Bio kollar man väl på under vinter, visst? (a)
image219
Ni får ha en superbra dag allihoppa! Vi hörs senare.

Stickningen xD

image218

För mycket eller för lite? Om du tittar på bilden ovan.. Tycker du att den är cool? Jag vet inte exakt vad jag tycker om den. Tankarna kommer och går, for och ränner.. Den är otroligt cool, men det är för mycket. Nu kanske det inte var en omslagsbild exakt, men det är lite roligt att titta på sånna här bidler och analysera lite, hahaha, jag har blivit en tant, haha. Snart dyker nog stickningen fram också.

Jobbet är.... mitt!

Gissa vem som precis ringde.. Jo, min nya chef!! Hon ringde och sa att Jag fick jobbet till slut! Är så otroligt glad så det är inte sant! Jag, lilla jag, har ett jobb! Är så spänd!
Det ända dåliga är att mina läsare kommer att få inlägg lite mer sällan. Fast det är ju inget fast jobb, så det är ju egentligen bara några dagar i månaden som ni inte kommer att få så många inlägg på :P Det ska nog gå bra!

Dagens Bild

Dagens Bild
image217
-För att den har stil och är hur cool och som helst!

God natt på er gullungar

Ska gå och lägga mig nu. Ni hör mer av mig imorn ;)

image216
Bild från Dagmar.

Jobbintervjuv

Hej på er!
Hur är det med er? Personligen strålar jag som solen! Jag har nämligen varit på en jobbintervjuv, och jag tror att jag fick jobbet. De sa att det stod mellan mig och en annan tjej. Kanske inte världens bästa jobb, men att jobba på Pressbyrån är inte helt fel. Lönen är okej, det är varierande och man har kontakt med människor! Underbart. De skulle antingen ringa ikväll eller imorn, hoppas hoppas!

Nu, efter att ha varit ute och solat med en kompis, tänkte jag plugga lite och kanske titta lite på Tv ikväll :) Bloggen kommer nog att uppdateras också!
image447

Dagens Bild

Gick inte att logga in igår kväll så jag får blogga nu i stället ;) Ska alldelles iväg till skolan, men först får ni Dagens Bild ;)

Dagens Bild
image215
-Bara för att jag också vill se ut så när jag tvättar kläder! ;)

Väder, glass och mycket sol

Gud så härligt väder! Man borde kunna bada snart!
Jag kom hem för en stund sen efter att ha varit i stan med två kompisar till min pojkvän och min pojkvän. Vi åt glass, tittade lite i affärer och satt och solade, (mest jag dåra) och det var jättemysigt!
Köpte inget för min plånbok r tyvärr nästan tom, och jag vill spara pengar till i sommar.. Så, jag får stå över frestelsen att köpa hur mycket vårkläder som helst.
image214
-Perfekt kropp eller vad?

Bilden

Kommer hem om nån timma :)
Ha det så bra sålänge!

Dagens Bild
image213
-Bara för attd en är sjukt söt!

Varför? Haha

Sienna Miller
Varför kan inte jag se ut så? Varför ska världen vara så orättvis?
Varför?
 

Solsken med Olsentvilling

image212

Nu ska jag sätta mig ute i det fina vädret och bara njuta av solskenet. Linne och knälånga shorts blir min outfit ;)

Hemma!

Hemma! Änligen lärde dom sig sina repliker! :D

Dagens Bild + teater

Sitter i skolan tillsammans med två killar och en tjej från klassen. Vi ska spela teater inför hela vår årskurs om några dagar. Hela uppsättningen är jobbig och det blir inte bättre av att folk inte engagerar sig. Nu ska jag försöka få dom att lyssna, göra det dom ska och sen ska jag äntligen gå hem!

Dagens Bild
image211

Vinn en Brosch

image210
Vill du vinna broschen på bilden ovan från Ericsson Strading ska du också tävla i Azzle's tävling. Det enda du behöver göra är att kopiera den här texten och bilden ovan och lägga in dem på din blogg och sen skicka länken från din blogg till Azzle ;) Lycka till till dig, och mig! Klicka här för att komma till tävlingsinlägget ;)


Så, nu har du all info du behöver. Hoppas det gillas. Ska bara tillägga att det är ganska stor chans att man vinner. Är nämligen inte så många nuför tiden som skriver om tävlingar i sin blogg :P Vinnaren kommer att kontaktas via mail om en vecka exakt, och efter det börjar nu tävling, och så kommer det att fortsätta i 6 veckor till.

Förvaring överallt nu för tiden

image209
Titta på den här skon. Vad är det för någon egentligen? Haha, den är cool men ändå konstig tycker jag, haha. Det som är pratiskt är att det finns förvaringsplats!

Läsa Läsa Läsa

image71
Nu har jag pluggat nog för dagen. Är slutkörd, haha. Det är så himla skönt när man äntligen känner att man är klar :)

Nu blir det bloggar och musik för mig i nån timme. Ha det så bra medans ;)

Veckans Blogg

image208
Här är den nya Veckans-Blogg-bilden.
Nu kan ni börja tipsa om olika bloggar. Er egen eller er favorit ;)


Imorn kommer Veckans blogg visas upp här på bloggen!

Dunst

image207

Heej på er!
Nu sitter jag här i lillebroshans rum och tittar runt på olika bloggar. Vill föresten påminna om Veckans Blogg som kommer att utses imorn. Jag vet att detvarit svart på den domänen, men nu kommer det igen! Ska göra en nya bild som passar bra med min nuvarande design, för den andra har fortfarande hunden :P

Idag ska jag nog bara vara hemma och slappa, plugga och titta på bloggar ;)
Strax kan ni tipsa mig om bloggar :) För jag måste ju ha något att läsa nu när jag är hemma så mycket!

Vårkänslor!

Nu blir det teve för mig. Ska se vad som finns att titta på.
Ni får ha det så bra!

Måste först säga att jag älskar våren.
Känslan man får är underbar!!


Jag och pojkvännens nyheter

 
  149:-                                                   149:-

Lovade igår att jag skulle visa vad vi köpte på H&M, och här har ni det. T-shirten är pojkvännens och linner är mitt :)

Kroppen uppskattar det

Kom hem från en heldag med Maria, en av mina bättre kompisar, och jag är helt slutkörd. Hon ska hit och hon ska dit, göra det ena och det andra, ahaha. Men gud så roligt vi hade - som vanligt vill säga.
Jag är som sagt väldigt trött så jag ska nog kolla in tv.nu för att se vad som går på tv ikväll och sen antagligen lägga mig i soffan i vardagsrummet, som förövrigt är väldigt skön, och bara slappna av. Veckan var lång och jobbig, så nu har jag min chans att vila. Gör det du också! Kroppen uppskattar det ;)


Bild: Henrik Halvarsson

Ögongodis?


Ögongodis?

Ögongodis?


Ögongodis?

Outfit, nya kläder

image206
GUD så snygg outfit!
Vill ha allt hon har på sig.. Den där Ashley, hon ska alltid ha det jag vill ha, hahah ;)

Är hemma från den lilla shoppingrundan. Min pojkvän köpte en snygg t-shirt från H&M och jag köpte bara ett linne. Men jag fick iaf se lite vårnyheter! ;) Kommer visa senare vad vi köpte.
Nu blir det plugg för mig -.-

Serpentinskor, nytt mode?


Måste få säga att "skorna" (serpentinerna) på den högra modellens fötter är riktigt speciella, haha.

Dagen gick fort. Började 11 och slutade klockan två. Lyx? Jovisst, en gång per år ungefär, men lite kul och skönt är det ju, även fast det händer alltför sällan.
Nu ska jag dra till min pojkvän. Han och jag ska shoppa i ett centrum i närheten av hans hus. Ska bli kul att kolla lite i affärer. Var så himla länge sen jag verkligen gick runt i affärer. Sen är vädret rätt så underbart också, sol, värme, lättvind, så det ska bli skönt!
Ni får ha det så bra så länge. Är hemma om kanske.. fyra timmar igen. Ha det bra!

Mycket och lite på samma gång

Var ute på en promenad i det sköna vädret. Inte varmt, men ändå inte kallt. Ganska mystiskt väder egentligen :P
Efter att jag slutat idag träffade jag min pojkvän en snabbis, innan han åkte iväg för träningen igen, och jag insåg att vi inte bara är ett par, utan också koompisar. Det var jätteskönt faktiskt :)
Nu ska jag plugga plugga plugga.

Återvinna kläder? Något för dig?


Att "återvinna" kläder är faktiskt ganska smart. Titta bara på kläderna på bilden. Ser ju köpta ut! Jag kanske inte skulle använda något av dessa plagg, men fina är de ju ;)
Skulle du haft på dig kläder som såg ut såhär?

Just nu sitter jag och slöar vid skolans data. Vi har håltimme nu och efter det har vi en halvtimmes lektion i matte. Så onödigt att vänta i en timme för en mattelektion som är 30 minuter.. Skulle vara bäst om man fick gå hem! :) Fast det gick ju tydligen inte... :/

Glad!

Nu sitter jag här på min matrast och bloggat :)
Blev jätteglad idag, för jag fick MVG på en So-uppgift!
Glada nyheter, göra min dag.

Desperata hemmafruar

Ska sätta på teven alldelles strax för att titta på Desperate housewives. Är så spänd! 

Hoppas ni får en mysig kväll! ;)

Stil

Dagens Celebs
image205
Stil är inget man får bara sådär,
det är något man har i blodet.

Monki

image204
Från Monki
Den här underbara skapelse kommer som sagt från Monki.
Hur söt som helst tycker jag!
Skulle vara jättefin med ett par svarta stuprör eller leggings, om den täcker rumpan. Ska nog till någon Monki-butik och titta in den!

Dagens Bild

Dagens (kvällens) Bild
image203
-För att jag vill vara en av de tre på bilden.

Gosip Girl

Ashton Kutcher, Blake Lively, Demi Moore, Lucy Liu, Michelle Trachtenberg, P. Diddy, Rumer Willis, Blake Lively festar med Michelle Trachteberg och Rumer Willis!
Ååh, vill bara att Gosip Girl ska börja igen!
Saknar karaktärerna, spänningen och allt det gulliga med serien. När börjar de sända den igen?

Tänd ett ljus för Engla!

Kan inte lägga upp bilder verkar det som, så ni får nöja er med text om min dag.

Idag gick jag i skolan tills klockan två, och efter det åkte jag till ett gym och spinnade litegrann. Det var vääldigt skönt faktiskt :P Träffade lite kompisar där också, så jag fick vara lite social också. Sen åkte jag till Coop och köpte naturgodis och efter det gick jag hem, medan jag åt upp allt godis. Fy på mig. Kunde inte ens hålla mig 10 minuter, haha. Sen kan man ju inte köpa alltför mycket godis heller, för det är ju så jäkla dyrt!

Föresten, har ni hört att man ska tända ett ljus och ställa vid fönstret ikväll klockan 21.00 för minnet av Engla? Om man vill såklart, men jag tror att det är jättemånga som kommer göra det! Blir så lessen och sur för det som har hänt och alt som har med mordet att göra. Hon är ju förfan 10 år!!

Tänd ett ljus för Engla!
 

Kom in till slut!

Jag blir så sur när jag inte kan logga in på blogen. Under hela gårdagen kunde jag inte logga in.. :/ Iaf så har jag den tren att vara inne nu :)

VILD

När jag hör att tjejer blir våldtagna blir jag galen. Jag klarar inte av det! Men det värsta är ändå om ett barn blir kidnappat! Där blir jag mer galen! Fyfaan, att det ska behöva vara så att man läser att små barn blivit kidnappade, i tidningen. Blir vild av ilska. Stackars färöldrarna, släkten och framför allt barnet, som är det utsatta!!
image250
Bild: Modellen heter Lily Donaldsson

Morgondagen

Tack vare internetskiten kunde jag inte logga in på hela dagen :/ Så jobbigt när det lir så!
Imorn kommer jag inte blogga så mycket heller, men då r det för att jag ska träffa tre kompisar på stan för att umgås lite efter sisådär ett halvår. Kommer säkert bli jätteroligt! Vi har så mycket att ta igen ;)

Ny vinnare

Okej, nu har jag den nya vinnaren, eftersom den förra aldrig hörde av sig. Den nya vinnaren är Den här tjejen! Om det är du som har vunnit, kommer jag komentera i din blogg, för jag tror inte att hon brukar läsa min blogg, tihi :P


Nu drar jag till min kompis för fest, ha det så bra allihoppa! :)


Lite tankar om tävlingarna. Ny vinnare.

Fick precis ett telefonsamtal. Ska på fest ikväll, så jag kommer nog inte blogga ikväll. Men innan det så ;)
Kanske ska börja fixa lite för tävlingarna. Men vet ni, jag gillade inte alla saker jag fick hem :/ Fast det är en hemlis.. Sch.. Nejmen, asso det är inte riktigt min stil, och därför vet jag inte om jag vill tävla ut dem :/ Känns som att jag förlorar min peronlighet. Fast å andra sidan kanske det är någon av era stilar.. Ska nog lägga upp allt ändå ;) I 8 veckor kommer ni få tävla om olika saker ;)

Föresten så har inte vinnaren av Nea Of Sweden oljan hört av sig, så.. vinsten byter ägare. I nästa inlägg lägger jag upp den nya vinnaren ;) Hoppas någon blir glad för den!

Solglassisar

Igår funkade inte mitt internet på hela dagen, så jag kunde inte blogga. Men jag pluggade iaf och sen drog till en kompis för att äta middag. Så himla härligt att vädret blir finare, fast man ska inte bli alltför glad, för vi vet ju hur det är.. Imorn kan det börja snöa igen, haha.

Om ni tittar på bilden nedan ser ni alla snygga solglassisar, och jag ville bara skriva att jag till slut hittade sånna i rött. Det var från Glitter och kostade 79.90 om jag mins rätt :) Titta in du också ;)
image407

Den 9:onde april

Hej igen!
Förlåt för att jag inte skrev något efter att jag kommit hem, men jag var tvungen att plugga, och pappa ville låna min data. Men nu är jag här igen.
Eftersom att jag har fullt upp hela den här veckan kommer det inte bli så mycket bloggande, men efter måndagen nästa vecka kommer jag börja uppdatera normalt igen ;)
Sen har vi ju alla tävlingar också :)
Gud så roligt det ska bli!
image200
Idag var jag i skolan tills klockan fem, för vi skulle ha klassmöte med lärare och så för att utvecka klassen och vår kontakt och sen kom jag hem. Efter det pluggade jag i någon timma. Läxor borde egentligen inte finnas. Jag brukar ändå glömma allt jag "lärt mig" av läxorna två veckor efter provet, hehe.

Snyggisar

Nu har jag sett vad det är jag ska lotta ut, och jag kan säga att jag är riktigt spänd för det. Hoppas ni också gillar dem. Kommer strax tillbaka :)

Sex stycken tävlingar :P

Skrev fel i förra inlägget, alla krämer är redan utlottade. Men, jag kommer att ha sex (tror jag) tävlingar under de närmsta sex veckorna! ;) Det kommer bli roligt. Det är mest smycken vad jag vet. Ni får veta mer om det antingen imorn, eller i överimorrn.
Vill ni ha fler tävlingar i min blogg, eller ska jag sluta med dem?

Imorn börjar jag klockan 8.00 och det betyder att jag ska vakna 6.30 :( Gud vad jobbigt! Jag kommer hem klockan sex på kvällen tror jag. Ska nämligen träffa min pojkvän efter skolan. Vi ska nog bara fika elr nått i stan. Får se hur det blir.

Ha det så bra sålänge och sov gott om du läser det här innan du lägger dig.
Puss på er!

Allt och lite till ;)

Hola amigos/amigas :) Como estas? Nej, jag skojar, ska inte skriva på spanska, men jag är väldigt inne i spanskan just nu, eftesom att jag måller på med spanskaläxan, nämligen att skriva en uppsats om mig :) Det är nog den mest intresanta text jag någonsinn har skrivit x)

Skrev igår om det fina vädret.. och jag tror inte jag ens vill näma vädret idag.. det snöade -.- Gud så trist det kan vara! Är så avis på dem som bor i varma länder eller på dom som iaf får åka till varma länder på semester!

Imorn, eller senare ikväll kommer jag starta tävlingen om den sista Weledakrämen :) För er som inte fått era krämer kan jag bara be om ursäkt till, posten krånglar var svaret jag fick :P
image202image202image202image202

Glaaad

Åh, det har hänt en jättebra sak!! Kommer antingen berätta ikväll eller imorn, men just nu kan jag inte.
Idag har jag varit i skolan, och skulle jag och lite kompisar egentligen till ett utecentrum, men så blev det inte (pga vädret) så vi åkte låååånga vägen till Kista C i stället, haha :P
Kan visa sen vad jag had med mig hem. Inte så mycket, men prisvärt :)

Blommor och gröna dalar

image2880
Blommigt är ju väldigt poppis just nu, så jag hänger på alla andra och tipsar om den här urgulliga skapelse från Haléns. Den kostar 249 kr.
Gillar ni blom-modet?
Personligen tycker jag att blommiga kläder är väldigt gulliga,
och våriga :)

Positivt :)

image201
Hej på er allihoppa :)
Skönt med måndag, visst? Haha, not. Men iaf, man ska göra det bästa av situationen och vara ute i det ganska fina vädret, ligga i gräset och mysa med popcorn eller chips. Mumsit.
Idag var jag i skolan till fyra och sen drog jag hem till en kompis och så satte vi oss på hennes gröna gräsmatta och åt choklad, för vi hittade varken poppisar eller chips. Det var jättemysigt tycker jag! :)

Vad är typiskt vår för er? Det är antagligen inte att sitta på gräset och äta popcorn eller chips, haha. Men berätta nu mina kära :)

Klar med den nya designen ;)

Nu är jag klar :)
Jag gillar den faktiskt mer än den förra med hunden och det gröna mönstret i bakrunden :P
Hoppas ni gillar det också ;)
Men det roliga är att jag nästan inte gjort någonting. Bara bytt ut bakrunden och headern. Se före- och efterbilder nedan ;)

FÖRE
image159

EFTER
image199

Gör om

Håller på att göra om utseendet på bloggen. Så det kan se lite konstigt ut en stund. Men jag tror inte att det tar mer än en timme att fixa den ;)

Vinnaren :)

Fick en påminnelse av en läsare om att jag måste presentera vinnaren av tävlingen. Hur glömsk får man vara? Iaf så har jag skrollat upp och ner några gånger, och stannade hos en tjej som heter Jacqueline. Hon har ingen blogg, men hennes mail stod med, så jag kommer maila henne. Tack till alla er som var mec och tävlade!! Och tack till Nea Of Sweden för sponsringen!

Här kommer allt jag köpte på H&M ;)


98:- Rea, (normalpris 149:- )                                   198:-


                         39:-                                                      98:-

Strax

Har precis kommit hem från stan. Det var jätteroligt och jag handlade mycket olika saker :) Kommer snart att visa vad jag köpt ;) Ha det bra så länge!!

Hej och Hej då

Shoo, idag kommer jag inte vara hemma så mycket. Kommer väl hem efter fyra eller nått. Jag ska ut och shoppa ;) Kommer visa allt jag köpt senare. Ha det bra så länge!

Bilden nedan är Dagens Bild
image196
Bara för att hon är så söööt!

Vilker språk är det?

 
Men herre gud!!
Släpper man ens in någon sån? Haha ;)

En vårdags tankar

Lyssnar på favoritstationen NRJ och tänker. Tänker på vädret, på den kommande sommaren och allt roligt man kan göra då :) Bada, sola, spela kubb (ahaha) och sånt. Känslan är så himla varm!


Var ute och gick med mina kära kompis. Vi pratade om allt och alla roliga saker som händer nu för tiden.
Det är så himla skönt att prata med henne. Hon pratar aldrig skit om någon, och det är jätteskönt! Har andra  kompisar och bekanta som lever på att snacka skit om andra, och det är verkligen jättejobbigt. Man kan tex sitta på tunnelbanan och se en kille som har ihopsatta ögonbryn. Personligen tycker jag inte att det är så snyggt, men jag tycker inte att man säger dt högt när man sitter en meter ifrån honom. Fatta hur lesen han kan bli!
Men min kompis och jag pratar om annat. Sånt som inte har med andra att göra, för hur mycket liv har man egentligen om man bara tittar på vad andra gör?


Dagens Bild

Här kommer dagens bild! ;)


God Morgon

God morgon :D
Idag blir det nog mycket blogging och mycket bilder.
Återkommer strax.

Nicole gifter sig!

Giftemål på G
Beyonce, Jay-Z, Joel Madden, Nicole Richie, Nicole Richie och Joel Madden gifter sig i sommar!
Nicole Richie och Joel Madden gifter sig i sommar!

Det låter ju jätteroligt! Nu när de har barn och allt. Det ska bli kul att se Nicole i brudklänning! Sen hoppas jag förståss att det håller också ;D

Ny design

image195
Det här kommer bli min nya layout! ;)

Hoppas ni gillar den!

Solen skiner i min dag

Idag har jag också haft fullt upp, precis som resten av veckan :P Jag var i skolan tills två och efter det hjälpte jag mina föräldrar med lite saker på mammas jobb och efter det gick jag till min kompis Anna och vi umgicks i någon timma och sen åkte jag hem. Kort och gott.

Solen skiner! Fåglarna kvittrar! Det luktar gräs!
Jag älskar vädret! Idag tog jag på mig leggings med jeanskjol och linne. Sen min snygga vårjacka och ett vårigt halsband. Kan visa halsbandet lite senare ;)

Har tänkt att fixa lite med designen nu. Är trött på det gröna.. Okej, den är vårig och söt, men jag vet inte rikgit om det är min stil :P Ska se vad jag kan knåpa ihop för layout, jag är u trots allt inget profs. Bannern har jag föresten redan bestämmt ;) En gullig, solig banner :) Kommer bild strax!

Rhianna

Rihanna, Rihanna får ingen vila!
Varför kan inte alla se ut som Rhianna?
Titta bara hur cool hon är på bilden!
Hennes min kanske inte är den snyggaste, men ändå är den cool.

Min dag i Vällingby Centrum

image194
Bild: Zara

Idag var jag i skolan som vanligt och sen åkte till det nya Centrumet i Vällingby C igen. Idag kom jag in utan att behöva knuffas med tusen andra :P Det var väl fint och så, men påminner mycket om "överklasscentrum". Ni vet ett sånt som har små butiker med höga priser :P Själv är man ju inte diretkt superrik så jag kan inte shoppas loss där exakt, ahaha :P Iaf så åt jag där också, fast inte inne i centrumet utan på Mac Donalds utanför. Mums skräpmaat! :D

Ni kanske kommer ihåg att jag startade en tävling innan blogguppehållet började. Den tävlingen tror jag skulle avslutas idag eller igår. Ska se hur det blir :P Vinnaren kommer nog upp imorgon ;)

Sol och glädje

image193
Idag var det jättevarmt ute! Var hur glad som helst över det för jag fick för första gången i år använda min nya vårjacka! Kunde inte blogga på hela dagen för lite saker hände med en kompis, men nu är allt bra och jag kunde komma hem igen :)
Bilder ovan symboliserar vädret idag! :D
Nu ska jag försöka lugna ner mig litegann, läsa lite ur boken "Stor i käften" som vi är tvugna att göra och sen kommer jag nog tillbaka :)

Kläder

image192
Gillar verkigen den här sortens kläder. Kanske inte riktigt det jag har på mig när jag går itll skolan eller så, men de är så snygga. Gillar verkligen klänningen längst upp på modellen :)

Idag var jag ledig från skolan så jag åkte till min älsklings skola och var med honom en stund. Sen när han slutade åkte vi och åt.
Kort och gott om min dag :)
Vad har ni gjort?

Glad idag!

Äntligen kan man blogga igen! har verkligen saknat det!
Har gjort en ny header som jag gillar ganska mycket, så jag lägger upp den innom några dagar tilllsammans med ny bakrunt, nytt typsnitt och annat nytt. Måste verkligen förändra bloggen lite :)
Kommer skriva igen om en stund, för just nu sitter jag vid min pojkväns skrivbord medan han väntar på att vi ska ta en promenix :)
Ha det bra allihoppa, vi hörs lite senare!

RSS 2.0